Όροι και προϋποθέσεις

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που αναφέρονται κατωτέρω ισχύουν για όλες τις υπηρεσίες του Stella’sHouses, οι οποίες διατίθενται με άμεσο τρόπο online, μέσω οποιασδήποτε κινητής συσκευής, μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς. Με την πρόσβαση, την πλοήγηση και τη χρήση του ιστοχώρου μας ή/και κάνοντας κράτηση, αποδέχεστε και βεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω (συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων). Αυτές οι σελίδες, το περιεχόμενο και η δομή αυτών των σελίδων, καθώς και η υπηρεσία onlineκρατήσεων του ξενοδοχείου μας, ανήκουν, λειτουργούν και προσφέρονται από την επιχείρηση Stella’sHouses εφεξής ("Stella’s Houses ", “εμάς”, “εμείς” ή “μας”) και παρέχονται μόνο για την προσωπική σας, μη εμπορική χρήση, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται παρακάτω.

Άφιξη και αναχώρηση

Μπορείτε να προσέλθετε για το check-in από τις 15:00 την ημέρα της άφιξης. Τα διαμερίσματα θα πρέπει να ελευθερώνονται πριν τις 11 το πρωί την ημέρα της αναχώρησης. Καθυστερημένη Αναχώρηση check-outμέχρι τις 18:00 είναι δυνατή, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, με επιπλέον χρέωση 50% της τιμής μίας νύχτας / ανά διαμέρισμα και μίας διανυκτέρευσης μετά τις 18:00.

Τιμολόγηση

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι ανά διαμέρισμα και ανά διανυκτέρευση (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά). Οι τιμές εμφανίζονται συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και δεν συμπεριλαμβάνουν τους τοπικούς φόρους της πόλης. Κατά την άφιξη σας καλείστε να πληρώσετε σε μετρητά το φόρο διαμονής, που αναλογεί σε 1,5€ ανά διανυκτέρευση. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ωστόσο, το σύνολο της κράτησης σας είναι εγγυημένο μόλις λάβετε μια επιβεβαίωση της κράτησης.

Πληρωμή

Standard Τιμή

Κατά τη διάρκεια της κράτησής σας θα σας ζητηθεί να κάνετε μια πλήρη εξόφληση (100% του συνόλου) για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η πληρωμή της προκαταβολής μπορεί να ολοκληρωθεί με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας μέσω του ασφαλούς συστήματος της Τράπεζας. 

Non refundable Τιμή

Κατά τη διάρκεια της κράτησής σας θα σας ζητηθεί να κάνετε μια πλήρη εξόφληση (100% του συνόλου) για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η πληρωμή της προκαταβολής μπορεί να ολοκληρωθεί με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας μέσω του ασφαλούς συστήματος της Τράπεζας. 

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τύπους πιστωτικών / χρεωστικών καρτών: MasterCard, Visa, VisaElectronic.

Πολιτική Ακύρωσης

Χρησιμοποιούμε τρεις διαφορετικές πολιτικές ακύρωσης, ανάλογα με την κράτηση που κάνετε. Μπορεί να χρεωθείτε για την ακύρωση σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης ή μη εμφάνισης του καταλύματος. Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης ή μη εμφάνισης του καταλύματος προτού πραγματοποιήσετε την κράτησή σας.

Πολιτική Υπαναχώρησης

Μόνο σε περίπτωση κράτησης με “Standard Τιμή” μπορεί να υπαναχωρήσει ο πελάτης της κράτησης εντός 1 ώρας από την ώρα κράτησης. Σε περίπτωση που έχει καταβληθεί προκαταβολή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης , ο πελάτης επιβαρύνεται πλήρως με τα έξοδα επιστροφής και διεκπεραίωσης που τυχόν θα απαιτήσει η τράπεζα. Το Stella’s Houses θα κάνει της απαραίτητες ενέργειες για την επιστροφή του ποσού αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη για την διάρκεια που θα χρειαστεί η περάτωση της διαδικασίας.

Επιπλέον

  • Τα κατοικίδια επιτρέπονται στο ξενοδοχείο.
  • Πάρκινγκ: Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του χώρο στάθμευσης έμπροσθεν του ξενοδοχείου. Με κάθε κράτηση κάθε διαμερίσματος έχετε δωρεάν μια θέση πάρκινγκ.
  • Το κάπνισμα: Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το ξενοδοχείο είναι μη καπνιζόντων (εντός των δωματίων και σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους).